Smart Loyalty

THE 
BRIEF

To design the layout, furniture combinations and storage solutions to create an area that facilitates collaboration and socialising at Smart Loyalty’s New Zealand headquarters.

SMART LOYALTY

PLANNING

Furniture, joinery and racking fixtures  were selected to transform a recently re-developed South Bloc building by Stark Properties onto an open plan office to accommodate around 20 office/sales staff, a for the client’s New Zealand headquarters.

The furniture package provides staff with an ergonomic, open plan solution with adequate storage and good circulation, community and social spaces. The layouts for the open spaces were designed with view for growth and flexibility and have good opportunities for branding material and places for teams to express themselves.

To achieve the brief we spent time with the client in their previous premises to understand each departments requirements and create a clear vision of what they needed in an office space. We have continued to provide design and furniture to aid the company’s development and react to their restructures and growth (we even got called in to provide muscle for the move across town to the new place). Materials and finishes were base on a black and white colour scheme, with a hint of timber to provide a neutral backdrop for the clients artwork and to appreciate the exposed features of this awesome building.

ELEMENTS

STAFF MEMBERS
PRODUCT RANGES USED
OFFICE SPACE

OUTCOME

MATERIALS

Materials and finishes were to include hints of greys and oranges to follow the brand but also as a representation of the popular safety apparel colour.